x

Wat kunnen we voor je vinden?

Bardienst draaien

Voorbereiden

Spoelbak + borstels reinigen, afvullen met schoon water en een nieuwe groene “finish” reinigingstablet. Koelingen aanvullen. FIFO; first in first out.
Oude flesjes vooraan plaatsen en de nieuwe voorraad achteraan.
Hand- thee en poetsdoeken uit de droger halen, opvouwen en opbergen. Nieuwe handdoek en theedoek gebruiken voor de nieuwe bardienst. Vuile was wassen en drogen. Muziek bedienen en uitschakelen zodra je als laatste naar huis gaat.

Bar, tafels en terras

Binnen en buiten aan kant houden, lege glazen en flesjes ophalen en sorteren. Volle emballage kratjes (lege flesjes) verzamelen in de achterste berging, soort bij soort. Volle prullenbakken legen. De grote containers staan achter het clubhuis. (nieuwe vuilniszakken liggen in de keukenlade)

Glazen reinigen

Bier glazen spoelen in de spoelbak aan de bar. Frisdrank + wijnglazen, bestek en servies reinigen in de vaatwasser.

Bar en terras afsluiten

Lekbak onder de tap, en spoelbak schoonmaken en doorspoelen. Bar + tafels binnen en buiten afnemen en netjes achterlaten. Natte bierviltjes weggooien en asbakken schoonmaken. Vaatwasser leegruimen en vervolgens de vaatwasser uitzetten (knop onder de aan knop). Parasols inklappen, meubilair binnen en buiten netjes neerzetten en de kussens opbergen onder de kapschuur. Volle prullenbakken legen.
Het Clubhuis afsluiten als je als laatste bent. Ga je eerder naar huis en heb je alles aan kant, overleg dan met de aanwezige clubleden wie het clubhuis afsluit.

Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar bar@tcweusthag.nl

Bedankt voor je inzet!