x

Wat kunnen we voor je vinden?

Vanaf zaterdag 19 september start de Grote Clubactie en ook wij doen weer mee! Dit kunnen we niet alleen en daarom roepen we de hulp in van onder andere onze jeugdleden. Met z’n allen moet het toch lukken om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Lees meer…

De Grote Clubactie staat weer voor de deur!
TC ’t Weusthag heeft vorig jaar voor het eerst meegedaan aan deze actie en met succes: we hebben in totaal 888,- euro opgehaald en met behulp van dit geld hebben we het mogelijk kunnen maken om onze speeltuin op te knappen. Ook dit jaar gaan we weer deelnemen aan de Grote Clubactie. Een lot kost 3,- euro, waarvan maar liefst 2.40 euro naar onze vereniging gaat. 

Hulp van jeugdleden
Onze jeugdleden van 5 tot 14 jaar vragen we loten te gaan verkopen middels een lotenboekje, hiervoor is geen contant geld nodig. In de loop van volgende week krijgen zij het lotenboekje mee van de trainers. In dit boekje zit een brief voor de ouders met nadere toelichting. En voor de drie kinderen die de meeste loten verkopen, zijn er uiteraard weer mooie prijzen beschikbaar. We gaan er vanuit dat ook de ouders hun kind(eren) helpen met de verkoop, om zo een groot succes van de actie te kunnen maken. Hartelijk dank alvast!!

Verkoop aan overige leden
Ben je lid en wil je de vereniging ook graag steunen? Dan is het uiteraard ook mogelijk om loten te kopen. Achter de bar in de kantine liggen lotenboekjes. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens in dit boekje (incl. rekeningnummer) te noteren! Het bedrag wordt dan automatisch van je rekening geboekt en hier staat dan ook je lotnummer vermeld. De mensen die bardienst hebben, helpen je wel herinneren om een lot te kopen. 

Doel
Dit jaar willen we de opbrengst gaan besteden aan nieuw meubilair voor ons terras. Wederom een mooi doel waar we met z’n allen plezier van hebben. 

Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om te mailen met secretaresse@tcweusthag.nl