x

Wat kunnen we voor je vinden?

Midden in de zomervakantie willen we de mogelijkheid geven om toch nog mee te doen met een toernooitje. Voor degene die niet op vakantie zijn, maar toch wat gezelligheid zoeken op de tennisbaan, is dit een mooie kans. Tijdens dit dubbeltoernooi draait alles om jullie (kinderen tussen 6 t/m 17 jaar)! Zoek jouw winnende wederhelft in je vader, moeder, oom, tante, opa, oma of misschien wel die ene buurvrouw die zo goed kan tennissen.

Zaterdag 31 juli 2021

Bedenk samen een leuke, originele teamnaam en geef je op! In ieder geval moet een van jullie lid zijn van het Weusthag. Je kunt je inschrijven via tomenjerrytoernooi@tcweusthag.nl.
Geef je teamnaam, telefoonnummer, namen en leeftijden, mailadres en aantal jaren tenniservaring op. Afhankelijk van de tenniservaring wordt er gespeeld op het mini-veld, 3⁄4 veld of op de hele baan. Inschrijven kan tot zondag 25 juli! Op 31 juli verwelkomen we je om 9.45 uur. Rond 12:00 uur zullen we samen een lekker broodje knakworst eten. Aan het eind van de dag (meestal zijn we rond 15.00 uur klaar, afhankelijk van het aantal deelnemers) volgt een spannende prijsuitreiking! Het inschrijfgeld per team bedraagt 5 euro en kan contant worden afgerekend. Tot dan, het wordt ook voor alle broertjes, zusjes en supporters vast weer een fantastische dag!

BONUS:

Tennisballen hebben ook wel eens vakantie! Versier of knutsel een tennisbal, alsof die op vakantie is. Maak een foto van de tennisbal en stuur deze op naar het emailadres. Neem de tennisbal mee naar het toernooi voor een mooie plek in de kantine. Voor de meest originele en leuke tennisbal is er een speciale prijs!