x

Wat kunnen we voor je vinden?

Na jarenlang trouw de dinsdagavondcompetitie te hebben georganiseerd dragen Cor en Jannie het stokje over. Wij, Nienke en Rozemarijn, gaan ons uiterste best doen om er weer een spetterend, gezellig en vooral super sportief evenement van te maken. Lees verder…

Na jarenlang trouw de dinsdagavondcompetitie te hebben georganiseerd dragen Cor en Jannie het stokje over. Wij, Nienke en Rozemarijn, gaan ons uiterste best doen om er weer een spetterend, gezellig en vooral super sportief evenement van te maken. We gaan voor vurige sportiviteit en vlammende gezellig.

Schrijf je dus snel in voor de Dinsdag clubavond. Je kan je tot uiterlijk 29 april inschrijven via het e-mailadres dinsdagcompetitie@tcweusthag.nl. Zou je in de mail willen vermelden met wie je gaat dubbelen en of mixen en welke speelsterkte je hebt. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00 per persoon per onderdeel. Verzin samen een teamnaam die bij “Vuur en Vlam” past, kleding in stijl, of kom met een tennishouding die aanstekelijk is. Voor het team die tijdens de wedstrijden het meest in Vuur en Vlam is, kan een warme prijs winnen op de slotavond.

De wedstrijden worden gespeeld op de dinsdagavonden van 10 mei tot en met 28 juni. Op 4 banen worden 3 wedstrijden per avond gespeeld van 19.30 uur tot 20.20 uur, van 20.20 uur tot 21.10 uur en van 21.10 uur tot 22.00 uur.

Als je je inschrijft voor 2 onderdelen, kan het zijn dat je 2 wedstrijden op 1 avond speelt.

Op dinsdag 28 juni sluiten we na de laatst gespeelde wedstrijden af met de prijsuitreiking en een drankje.

Top dat jullie je gaan inschrijven,
Sportieve groeten Rozemarijn en Nienke