x

Wat kunnen we voor je vinden?

4 juni hebben we de voorjaarscompetitie afgesloten met het spetterende ‘stars and stripes’ feest. Dit jaar hebben we geprobeerd om een en ander in een nieuw jasje te steken en ik hoop dat dat gelukt is. Lees verder…

4 juni hebben we de voorjaarscompetitie afgesloten met het spetterende ‘stars and stripes’ feest. Dit jaar hebben we geprobeerd om een en ander in een nieuw jasje te steken en ik hoop dat dat gelukt is. De hamburgers en hotdogs vlogen als warme broodjes over de toonbank onder de bezielende leiding van topchef Arnold met op de achtergrond de DJ die de muziek verzorgde. Nicolette, Nathalie, Ellen en Myrthe bedankt voor de organisatie!!

Het was een leuke competitie met een paar interessante vraagstukken voor de TC. Tijdens de feestavond hebben we de kampioenen gehuldigd, 5 stuks dit jaar: heren 1 en 3 op de vrijdagavond, mix 2 en 3 en dames 6 op de zaterdag. Allemaal gefeliciteerd en veel succes volgend jaar in een hogere klasse.

Rest mij nog mede te delen dat volgend jaar Raymond Hemmelder zijn comeback maakt in de TC, en jullie verder te vragen wat je goed vond gaan dit jaar en wat verbetert kan worden.

Iedereen heel veel succes tijdens de komende toernooien en tot snel op de baan.

Namens de TC,

Aart de Ruiter