x

Wat kunnen we voor je vinden?

22 april 2014 is voor Anita en mij een gitzwarte dag. We krijgen te horen dat Anita longkanker heeft en onzekere tijden breken aan. Hoe ziet de toekomst er uit en vooral hoelang ziet de toekomst er uit? Met dit in gedachte moesten we en wilde ik ook aan het samen 75+ toernooi werken. Lees verder …

22 april 2014 is voor Anita en mij een gitzwarte dag. We krijgen te horen dat Anita longkanker heeft en onzekere tijden breken aan. Hoe ziet de toekomst er uit en vooral hoelang ziet de toekomst er uit?

Met dit in gedachte moesten we en wilde ik ook aan het samen 75+ toernooi werken.

Rond de 220 mensen hadden zich ingeschreven en het zag er naar uit een mooi toernooi te worden. Planning gemaakt, alles voor elkaar vanaf het voorweekend bijna alles vol.

Dan slaat op donderdag, 2 dagen voor het toernooi begint, het noodlot toe. Anita gaat hard achteruit en ik kan niet bij het toernooi zijn. De dames die mede de organisatie doen ingelicht en redelijke paniek ontstaat. Na enig overleg hebben verschillende mensen spontaan hun hulp aangeboden en het toernooi naar een prachtig succes geleid.

Ik wil allereerst via deze weg IEDEREEN die heeft geholpen dit mogelijk te maken heel, heel erg bedanken en zeker ook voor deze spontane actie .

Ik hoop in de komende tijd met jullie allemaal, als we elkaar op het park treffen een biertje of wijntje te drinken.

Nogmaals enorm bedankt voor de hulp.

Cor Fransen