x

Wat kunnen we voor je vinden?

Al zo’n 15 jaren geleden heeft een trio het in de slop-geraakte Weusthag Open nieuw leven in geblazen. Als gevolg van een te klein deelnemersveld is in de jaren daarvoor het toernooi afgelast. Het trio dat de nieuwe organisatie van Weusthag Open op zich nam stelde zich ten doel dat het toernooi moest uitgroeien tot het meest aansprekende tennistoernooi van de regio. Of we daarin geslaagd zijn mag een ieder voor zichzelf beantwoorden. Lees verder…

Al zo’n 15 jaren geleden heeft een trio het in de slop-geraakte Weusthag Open nieuw leven in geblazen. Als gevolg van een te klein deelnemersveld is in de jaren daarvoor het toernooi afgelast. Het trio dat de nieuwe organisatie van Weusthag Open op zich nam stelde zich ten doel dat het toernooi moest uitgroeien tot het meest aansprekende tennistoernooi van de regio. Of we daarin geslaagd zijn mag een ieder voor zichzelf beantwoorden.

Lobbyen bij spelers tijdens andere toernooien, kritisch kijken naar de succesfactoren van andere toernooi-organiserende verenigingen gemengd met onze eigen ideeën over een ideaal toernooi hebben geresulteerd in een toernooi zoals het event nu wordt neergezet.

Belangrijk in onze opinie is dat de deelnemer centraal staat. We doen ons uiterste best om een deelnemer de gelegenheid te geven om te spelen. Deze flexibiliteit voor de deelnemer kost ons veel inzet maar we hebben het gevoel dat het zich terugbetaalt.

Door de jaren heen is het organisatieteam uitgebreid, zijn de taken onderling beter verdeeld en hebben we de aansluiting of beter de integratie gezocht met andere commissies. Dit past in het projectmatig werken zoals dat al jaren gaande is binnen onze club.

Een succesfactor van het Weusthag Open is de inbreng van Des Huizes Makelaars. In de komende editie van ons open toernooi geeft Des Huizes Makelaars al voor de 10e keer zijn bijdrage aan het toernooi. Zowel in financiële zin als in organisatorische zin. Het is dan ook niet voor niets dat het toernooi al jaren bekend staat als Des Huizes Makelaars Open. Een naam die wij met trots aan ons toernooi en aan onze club verbinden.

Exemplarisch voor het Des Huizes Makelaars Open zijn de toernooi-thema’s. Deze thema’s hebben al veel hilarische momenten en nog meer mooie herinneringen opgeleverd. Het 10-jarig jubileum van Des Huizes Makelaars zal dit jaar daarom als thema GOLD hebben. GOLD illustreert de gouden verzameling van 10 jaar Des Huizes Makelaars!

Wil je deelgenoot zijn van “het meest aansprekende tennistoernooi in de regio”, schrijf je je dan in via www.toernooi.nl. We beloven dat we er weer veel [“alles” in ook zo’n groot woord he] aan doen om er een succes van te maken.

Een gouden groet en tot op en rond de baan!

 

 
//

Een beetje zin het 10e Des Huizes Makelaars Open 2015? Wij Wel!

Posted by TC ’t Weusthag on zaterdag 2 mei 2015