x

Wat kunnen we voor je vinden?

Zoals gebruikelijk willen we het komende “buitenseizoen” weer ons eerste toernooi gaan spelen en wel het dinsdag clubavond dubbel. Lees verder…

Zoals gebruikelijk willen we het komende “buitenseizoen” weer ons eerste toernooi gaan spelen en wel het dinsdag clubavond dubbel.

Van / tot

We beginnen op 15 april en spelen de laatste avond op 17 juni, met uitzondering van 29-04 (is de meivakantie)  wat dus inhoud dat we in totaal 9 dinsdag avonden spelen!

Het toernooi is een oude bekende maar voor die leden die nog niet mee hebben gedaan en de nieuwe leden, die ik ook zeker uitnodig omdat het een leuke mogelijkheid is veel clubleden te leren kennen, zal ik nog even een uitleg geven: er wordt gespeeld met vaste koppels, je geeft je dus met een vaste partner.
De koppels worden op speelsterkte ingedeeld in poules die dan tegen elkaar spelen.
We spelen wedstrijden van 50 minuten en beginnen om 19.00 uur en de laatste ronde gaat om 21.30 uur de baan op.(4 rondes per avond dus) en we spelen dames dubbel, heren dubbel en mix.
Je speelt 1 ronde per avond, soms speel je vroeg, soms de laatste ronde, dan weer er tussen.

Inschrijven

Je kunt je op geven voor 2 disciplines waar bij het dan in een ongunstig geval kan gebeuren dat je b.v. de dubbel speelt om 19.00 uur en de mix pas om 21.30 uur, maar dat is een risico dat je neemt als je in 2 disciplines meedoet.
Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt 7,50 euro per persoon per discipline en dient voor de eerste wedstrijd te worden voldaan!

Misschien ten overvloede maar tijdens dit toernooi kunnen we geen rekening houden met verhinderingen (ALLEEN met tennis training aangegeven bij de inschrijving, houden we rekening) omdat het maar een avond in de week wordt gespeeld.
Heb je onverwacht toch een verhindering dan zorg je zelf voor vervanging!
Kom wacht niet langer, zoek een leuke partner (of 2) en schrijf je snel in voor dit traditionele eerste clubtoernooi van het seizoen.

De inschrijving is geopend en sluit op zondag 09- april. Inschrijven via www.toernooi.nl dan naar “dinsdag clubavond dubbel 2014”.

Namens de toernooicommissie
Cor Fransen
Jannie Ensink