x

Wat kunnen we voor je vinden?

Tijdens de Feierabend Clubkampioenschappen 2019 is er gestreden om in 2019 door het leven te gaan, speciale behandelingen te krijgen en om de eer en status te dragen van Clubkampioen. Het motto wat ik bij velen zag, of misschien, wilde zien was “ik verlies nooit. ik win of ik leer.”. Ik hou van deze zienswijze. Ik hou van deze instelling. Misschien wilde ik het daarom ook wel zo graag zien bij de deelnemers. Wat me verder opviel is de onderlinge sportiviteit tijdens de wedstrijden en de gezelligheid na de wedstrijden ondanks de tegengestelde belangen tijdens deze wedstrijden. In de hoogste mannencategorie, the Champion League, prolongeerde Jan Willem Logtenberg zijn titel als clubkampioen. Dit jaar werd hij vergezeld door onze eigen trainer Sven Nijhuis. Een treetje lager, maar niet minder verdienstelijk werd het gelegenheidsduo Koen Kamphuis en Jeroen van Dijk de winnaar. Zij waren in een spannende finale te sterk voor alles-of-niets Take Reinhard en new kid in town Maurits Bakker. Wat Jan Willem Logtenberg bij de mannen presteerde, maakte Heleen Lammers (zit vast in de naam) waar bij the Champion League voor de dames dubbel. Waar vorig jaar Linda Kooiker aan haar zijde stond, was dit jaar Jorike Meijer haar helpende hand. Samen wisten ze in een gelijkopgaande strijd uiteindelijk te winnen van Minarda Evers en Angelique Olde Punte. Deze laatste twee verdienen zeker een pluim voor hun fraaie spel, maar Heleen en Jorike gingen met de titel er vandoor. In de Champion League gemengd dubbel waren Heleen en Erik Lammers te sterk voor de concurrentie en konden zij het toernooi in deze categorie op hun naam zetten. Met de Feierabend Club 2019 achter de rug kunnen we ons opmaken voor de voorjaarscompetitie. Tijdens de Klus4TCW dag zijn de laatste zaken voor onze accommodatie nog aangepakt en staat ons niets meer in de weg om er een mooie competitie van te maken. En bedenk je voortaan het motto: “ik verlies nooit. ik win of ik leer”. Veel sportiviteit en gezelligheid.