x

Wat kunnen we voor je vinden?

Sinds 19 mei zijn de Corona maatregelen versoepeld. Wat de versoepeling betekent voor TC ’t Weusthag lees je hier.
  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen buiten tennissen, zowel vrijspelen als trainen. Zij houden 1.5 meter afstand tot elkaar. Cluboverstijgende wedstrijden zoals competities en toernooien en officiële interne toernooien (zoals clubkampioenschappen) zijn niet toegestaan. Vriendschappelijke wedstrijden met spelers van de eigen vereniging zijn wel toegestaan, met vooraf een speelafspraak en baanreservering.
  • Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen buiten spelen en trainen in groepsverband (geen maximum). Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Cluboverstijgende wedstrijden zoals competities en toernooien zijn niet toegestaan. Onderlinge wedstrijden met spelers van de eigen vereniging zijn wel toegestaan.
  • Ons terras is dagelijks open tot 20.00 uur onder voorwaarden: maximaal 50 personen op een terras, en maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden. Een reservering is verplicht (dit kan een baanreservering of les zijn).
  • Ons clubhuis is open voor het afnemen van een drankje. Er zijn geen bardiensten ingedeeld. Je kunt zelf je eigen drankjes pakken en buiten op het terras uitserveren. Betalen gaat op de gebruikelijke manier. Op de bar ligt een map waar je jullie namen kunt registreren.
  • Muntjes kun je kopen bij het muntenapparaat en muntjes kun je deponeren in de gebruikelijke bak.
  • De kleedkamers en douches zijn dicht.
  • Publiek is niet toegestaan.
De Richtlijnen voor tennis zijn geüpdatet. Dit document is een aanvulling op het Algemeen Protocol Verantwoord Sporten, wat is samengesteld door NOC*NSF, VSG en alle sportbonden en goedgekeurd door VWS en het RIVM. Voor de heropening van terrassen hebben we een aantal handige tips op een rijtje gezet. We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande informatie vragen bij je oproept. Klik hier voor alle veelgestelde vragen en antwoorden over alle vragen rondom tennis, padel en het coronavirus.