x

Wat kunnen we voor je vinden?

In de week van maandag 10 tot en met zaterdag 15 oktober wordt er gestreden om het dubbel-kampioenschap van TC ‘t Weusthag. Lees verder…

In de week van maandag 10 tot en met zaterdag 15 oktober wordt er gestreden om het dubbel-kampioenschap van TC ‘t Weusthag. Voor de dubbel-clubkampioenschappen gelden de volgende punten:

  • er worden heren, dames en gemengd dubbels gespeeld;
  • de wedstrijden duren een 1 uur;
  • in iedere wedstrijd spelen we 2 sets tot en met 5 en bij 4-4 wordt een tie-break gespeeld;
  • op maandag tot en met vrijdag start de 1e ronde om 19.30 uur, de 2e ronde om 20.30 uur en de 3e ronde om 21.30 uur; indien het aantal inschrijvingen groter is dan verwacht dan spelen we 4 ronden en starten we om 19.00 uur;
  • zaterdag 16 oktober starten we om 10.00 uur en we eindigen met de ronde om 20.00 uur.
  • Zaterdag 4 oktober worden de kwart-, halve finales en finales gespeeld.

Er wordt in 3 categorieën gespeeld; een zogenaamde A-, B- en C categorie. De A categorie is de categorie met de spelers met de gemiddelde laagste rating. Grofweg betekent dit dat spelers met een speelsterkte van 3 – 5 in de A-categorie worden ingedeeld. De betere, meer ervaren recreanten worden geplaatst in categorie B en onze starters spelen in categorie C. Bij je opgave kun je je voorkeur opgeven maar hier kan door de toernooi-organisatie anders in worden besloten.

Je kunt je inschrijven via www.toernooi.nl. Je kunt je inschrijven in 2 categorien. Dit kan tot 1 oktober aanstaande. Het inschrijfgeld is 5 euro per persoon en kan contant worden afgerekend.