x

Wat kunnen we voor je vinden?

Ook dit jaar gaan (mogen) jullie als ware tennistalenten weer strijden om het clubkampioenschap! Wil jij de titel van Clubkampioen in welke kleur dan ook wel op jouw naam kunnen schrijven of willen verdedigen? Schrijf je dan snel in via toernooi.nl. Lees verder…

Ook dit jaar gaan (mogen) jullie als ware tennistalenten weer strijden om het clubkampioenschap!

  • Er wordt in de volgende categorieën gespeeld: oranje, groene en gele talenten (3/4 en heel veld) met elke categorie de optie t/m 14 jaar of t/m 17jaar;

  • Er worden singles en dubbels (geen mix) gespeeld;

  • De wedstrijden duren 45 minuten (oranje 30 min.), waarbij geldt ‘hoe meer games, hoe beterrrrrrrrr’;

  • Beslissend punt bij Deuce;

  • Op vrijdag 23 maart start de 1e ronde om 16.00 uur. We eindigen (met de oudere jeugd) om 19.45 uur;

  • Zaterdag 24 maart zal er hard gestreden worden om de titels! We starten die dag om 10.00 uur en we eindigen aan het einde van de middag.

LET OP! Een en ander is afhankelijk van het aantal deelname per categorie, hetzij begintijden en eventueel gemengde poules. Ook onze rode talentjes (1/2 veld) mogen strijden om de felbegeerde eretitel van Clubkampioen(tje). Deze strijd vindt plaats op vrijdag 23 maart van 16:00 tot ongeveer 18:00.

 

Wil jij de titel van Clubkampioen in welke kleur dan ook wel op jouw naam kunnen schrijven of willen verdedigen?

Schrijf je dan snel in via toernooi.nl. Dit kan tot zondagavond 16 maart aanstaande. Het inschrijfgeld voor de jeugd is € 2,50 per persoon en kan contant worden afgerekend.