x

Wat kunnen we voor je vinden?

Zoals elk jaar, staan in de eerste week van oktober de Clubkampioenschappen op het programma. Dit jaar zullen deze voor het eerste gecombineerd plaatsvinden voor zowel junioren als de senioren. Lees verder…

Zoals elk jaar, staan in de eerste week van oktober de Clubkampioenschappen op het programma. Dit jaar zullen deze voor het eerste gecombineerd plaatsvinden voor zowel junioren als de senioren.

Jeugd

De Jeugd kan net als vorig jaar zowel in de enkel als in de dubbel mee doen. In de volgende categorieën kun je je inschrijven: JE 10, ME10, JE12, ME12, JE14, ME14, JE17, ME17, JD12, MD12, JD14, MD14, JD17, MD17. De allerkleinste kunnen zich inschrijven in JE8 of ME8.

Senioren

Bij de senioren wordt gespeeld in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7, 8 in de HD, DD en GD. Deelnemers kunnen maximaal voor 2 rubrieken inschrijven.

Wanneer

Het toernooi vindt plaats van 29 september tot en met 7 oktober. Ook dit jaar zullen we er weer alles aan doen om het een succesvol toernooi te laten gaan worden, inclusief de nodige randactiviteiten voor iedereen.

Feestavond

Zaterdag 6 oktober Tiroler feestavond!

Opgave

De inschrijving is geopend en duurt tot 21 september. Schrijf je dus snel in, want vol is vol. Ieder Weusthaglid kan zich inschrijven, dus vertel het door!

Kijk voor meer informatie of schrijf je in!

Tot 29 september!

Groetjes,

Wouter, Danielle, Ronald, Manon, Ellen, Ide Marie, Tineke, Joshua,Thijs, Nathalie en Koen