x

Wat kunnen we voor je vinden?

De Clubiconen 2015 zijn bekend, in ieder geval voor 1 jaar gaan een aantal Weusthaggers met de prestigieuze titel van “clubkampioen” door het leven. Met zo’n 100 deelnemers werd in drie categorieën gestreden in het dubbelspel naar deze titel. Lees meer…

De nieuwe Clubiconen zijn bekend. In ieder geval voor 1 jaar gaan een aantal Weusthaggers met de prestigieuze titel van “clubkampioen” door het leven. Met zon 100 deelnemers werd in 3 categorieën gestreden in het dubbelspel naar deze titel.

Wedstrijden duurden 1 uur en de (halve) finales stonden 17 oktober jl op het programma. Op de banen werkte men zich in het zweet om de winnende slag te maken, terwijl op het terras een lopend buffet werd geserveerd. Dagelijks stond een warme stamppot klaar voor spelers en bezoekers. Met dank aan Rogier Terhalle van FoodConnect uit Enschede werden deze maaltijden tegen een zeer aantrekkelijk tarief aangeboden.

Onder begeleiding van Marjolein Rorink, Erwin ten Donkelaar en Henriette Dijkstra werd in pouleverband een eigen G-competitie gespeeld. Volgens een van de G-spelers hoeft hij nog maar een paar lessen te volgen waarna zich een nieuwe Raphael Nadal ontpopt. Met veel plezier en met aanmoedigingen van de zijlijn werd het initiatief van G tennis goed ontvangen. Het G tennis past in het beleid dat TC ‘t Weusthag al jaren voert. Onze betrokkenheid bij de maatschappij krijgt op deze manier extra glans.

Maak een diepe buiging voor de kersverse clubiconen:

DD categorie C: Karin Prinsen en Esther ten Doesschot

DD categorie B: Ebony Nijhoff en Petra de Wolff

HD categorie C: Herbert Plecht en Bart Coopman

HD categorie B: Edwin Rolink en Wim Welman

HD categorie A: Jeroen van Dijk en Bas Wesselink

Via deze weg ook een dankwoord voor de organiserende leden Rogier Terhalle, Pieter van Eerde en Marcel Klein Breteler.

Gr Erik Lammers