x

Wat kunnen we voor je vinden?

Op zondag 10 juni doen we weer mee aan de WeustDag. Een dag waarop de verenigingen in het Weusthagpark hun deuren openen voor het publiek. Nieuw dit jaar is het Buurman en Buurman toernooi, dat deze dag georganiseerd wordt. Lees meer…

Op zondag 10 juni doen we weer mee aan de WeustDag. Een dag waarop de verenigingen in het Weusthagpark hun deuren openen voor het publiek. Nieuw dit jaar is het Buurman en Buurman toernooi dat deze dag georganiseerd wordt.

Buurman en Buurman toernooi
Naast het gezellige Feierabend clubtoernooi van afgelopen maart kun je weer een nieuw ‘Grand Slam’ beleven in de tennissport met een wild card voor je buurman of buurvrouw. Tijdens de WeustDag organiseren we namelijk een super sportief en reuze gezellig Buurman en Buurman toernooi. Heb jij een buurman of buurvrouw die nog geen lid is van TC ’t Weusthag? Is hij of zij klaar voor een sportieve uitdaging? Ga dan met je buur de strijd aan om de Weusthag B&B Bokaal! Je Buurman of Buurvrouw is jouw toegangsbewijs tot het toernooi en jouw tennispartner voor deze dag. Binnenkort meer informatie over dit toernooi, maar noteer de datum vast in je agenda en zoek vast een buurman of -vrouw. 

WeustDag
Op zondag 10 juni openen de verenigingen in het Weusthagpark hun deuren voor het publiek en kan volop genoten worden van de natuur van dit prachtige park. Kom tussen 11.00 en 16.00 uur naar de WeustDag om het park in volle glorie te beleven. Ook wij openen onze deuren en proberen op deze manier natuurlijk ook nieuwe leden te werven. Naast het Buurman en Buurman toernooi kunnen bezoekers kennis maken met de tennissport en is er natuurlijk het springkussen voor de kinderen.