x

Wat kunnen we voor je vinden?

TC ‘t Weusthag is alive and kicking. Als tennisclub zitten we in meerdere opzichten in de lift. Ons ledenaantal groeit nog steeds gestaag, de competities, trainingen en toernooien zijn sportief en na onze inspanningen nodigt ons clubhuis met overdekt terras uit om nog gezellig na te borrelen. We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons de stijgende lijn willen voortzetten en verder willen uitbouwen. Ben je communicatief handig, laat je graag je handen het werk doen, en/of word je warm van het organiseren van een activiteit, meld je dan aan. Samen vinden we vast iets dat jou goed past. Op de korte termijn zijn we op zoek naar:
  • Penningmeester (De penningmeester maakt onderdeel uit van het dagelijks bestuur en draagt zorg voor het toezicht en uitvoering van een adequaat financieel beleid)
  • Secretaris (De secretaris maakt eveneens onderdeel uit van het dagelijks bestuur en draagt met name zorg voor een goed personeel- en commissiebeleid)
  • Communicatie adviseur (De communicatie adviseur helpt de communicatie met leden, trainers en andere direct betrokkenen naar een hoger plan te tillen)
  • Leden die de horeca een upgrade wil geven (Leden die de horeca een upgrade wil geven zijn leden met een groot sociaal hart en de gastronomie zien als een belangrijke verbinding tussen leden)
  • Leden met focus op onze jeugd (Leden met focus op onze jeugd zijn leden die het belangrijk vinden dat onze jeugdspelers zich lekker sportief ontwikkelen in een fijne omgeving)
Ik kan me zo voorstellen dat dit nog wel vragen bij je oproept en daarom nodig ik je van harte uit om een afspraak met me te maken. Ik kijk er enorm naar uit. met groet Erik Lammers, voorzitter@tcweusthag.nl 06 46 42 20 17