x

Wat kunnen we voor je vinden?

Update 3: Onderhoud vanaf 6 december!

In onderstaand bericht gaven we aan dat ze met de werkzaamheden op 4 december zouden gaan beginnen. Door de vorst zijn deze werkzaamheden uitgesteld en beginnen ze op 6 december.

Beste leden,

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen met betrekking tot de status van onze tennisbanen.

In de afgelopen periode hebben we nauw contact gehad met onze leverancier om de nodige verbeteringen aan te brengen aan de banen.
We zijn verheugd te kunnen mededelen dat er een oplossing is gevonden en dat onze leverancier vanaf 4 december aanstaande aan de slag zal gaan.

De geplande duur van de werkzaamheden is ongeveer twee weken, afhankelijk van eventuele onvoorziene omstandigheden. Gedurende deze periode zullen de tennisbanen helaas niet beschikbaar zijn voor vrij tennis.
We begrijpen dat dit wellicht enige overlast met zich meebrengt, maar we verzekeren jullie dat deze tijdelijke sluiting noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat we straks kunnen genieten van verbeterde speelomstandigheden.

We vragen om jullie begrip en geduld gedurende deze periode. We zijn ervan overtuigd dat de vernieuwingen aan de banen de tenniservaring aanzienlijk zullen verbeteren.

We zijn aan het kijken wat we precies kunnen doen met de lessen, hiervoor zal je op de hoogte gehouden worden door je tennisleraar

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
We kijken uit naar jullie begrip en support tijdens deze verbeteringen aan onze tennisfaciliteiten.

Met sportieve groet,

Merijn Visser
Penningmeester
penningmeester@tcweusthag.nl