x

Wat kunnen we voor je vinden?

Van maandag 21 t/m vrijdag 25 maart 2016 organiseren we voor alle competitieteams van T.C. Weusthag een onderling team-toernooi ter voorbereiding op de competitie en natuurlijk om alvast weer te genieten van het heerlijke weer en veel gezelligheid! Doen jullie ook mee?

Van maandag 21 t/m vrijdag 25 maart 2016 organiseren we voor alle competitieteams van T.C. Weusthag een onderling team-toernooi ter voorbereiding op de competitie en natuurlijk om alvast weer te genieten van het heerlijke weer en veel gezelligheid!

– Alle teams kunnen zich opgeven en de verschillende onderdelen HD, DD en GD worden door elkaar en zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld.

– Per team worden standaard 4 dubbels en optioneel 2 enkels gespeeld maar dit is op verzoek naar boven of beneden aan te passen. Dit graag bij opgave aangeven! De enkel partijen worden op woensdag 23 maart gespeeld.

– Om de snelheid en gezelligheid te bevorderen gaan we volgens een nieuw carrousel systeem spelen. Kort gezegd houdt dit het volgende in:

* We spelen per avond 2 rondes van 1,5 uur. (ronde 1 start om 18.50 uur met 10 minuten inspelen en vanaf 19.00 uur worden 3 potjes van een half uur gespeeld, de 2e ronden start om 20.35 uur met tien minuten inspelen en eindigt om 22.15 uur.)

* Per competitieteam worden de speeltijden aan de aanvoerder doorgegeven en deze vaardigt per wedstrijd een koppel of speler af op de doorgegeven speeltijd.

* Per 2 banen worden 4 koppels of spelers (enkel) ingedeeld en deze spelen volgens het carrousel-systeem in 3 wedstrijden van een half uur allemaal tegen elkaar.

* Omdat we korte wedstrijden van een half uur spelen wordt op deuce een winnend punt gespeeld waarbij ontvangende partij kant (links of rechts) mag kiezen.

* Bij een gelijke stand als de bel gaat omdat het tijd is mag de serverende speler nog 1 bal serveren. Ook hier mag de ontvangende partij de kant kiezen vanwaar geserveerd worden.

– Kosten voor deelname bedragen € 10,00 per team en dit mag tijdens de toernooiweek éénmalig worden voldaan.

Geef je (team) snel op en wordt kampioen nog voor de competitie is begonnen!

– Opgeven kan per team via beprepared2016@tcweusthag.nl

We wensen iedereen een gezellige en sportieve voorbereiding op de competitie!