x

Wat kunnen we voor je vinden?

De competitie is begonnen en dat betekent dat we lekker veel op de club zijn om te tennissen, aan te moedigen of gewoon voor de gezelligheid. Dit betekent ook dat de bardiensten goed geregeld moeten zijn. Lees meer…

De competitie is begonnen… En ja dat hebben sommigen geweten. En wel om de volgende redenen:

  • spierpijn
  • verbrand door de zon
  • toch weer in de greppel beland
  • onduidelijkheid van de bardiensten, waarvoor onze excuses
  • inval bij de bardiensten, waarvoor onze hartelijke dank

Ten aanzien van de twee laatste op willen we graag even wat toelichten. De gehanteerde spelerslijst bleek niet volledig up-to-date te zijn. Omdat deze gebruikt is bij de indeling ontstond er verwarring. Nogmaals onze excuses daarvoor en hulde aan de invallers.

We hopen de komende weekenden een goede bezetting te zien achter de bar. Wordt het plannen lastig, dan ben je zoals bekend is, zelf verantwoordelijk voor vervanging. Hiervoor verwijzen we je naar de site waar je onder het tabblad senioren > competitie de teamindeling voor de voorjaarscompetitie kunt vinden. Daarnaast kun je ook deelnemers van de lesgroepen vragen, ook lessers worden ingezet voor bardiensten. Dit kun je nalezen onder hetzelfde kopje alleen dan uiteraard bij bardiensten en hier kun je ook checken wat er tijdens de bardienst van je verwacht wordt.

Muntenautomaat
Verder is vanaf nu het nieuwe muntenapparaat in werking. Je kunt met je pinpas betalen en kiezen voor het aantal munten, dit in tegenstelling tot de vaste aantallen die je voorheen kon afnemen. Het belooft weer een heel mooi weekend te worden, veel succes allemaal en ehhhhh, als je wegloopt…..kijk even achterom of je het netjes achterlaat. Zenks!!!!!!

Groet, de barcommissie