x

Wat kunnen we voor je vinden?

We kijken even terug op een mooi succesvol competitie jaar. Dit jaar willen we inzetten op gezond sporten. Jullie hebben dat kunnen zien in de vorm van de broodjes. We begonnen met 25 broodjes op de eerste zaterdag. Broodje gezond en een Italiaans broodje. We bereidden dat uit naar 35, 45, 60-70 broodjes op een zaterdag en 30 broodjes op de zondag. Lees verder…

We kijken even terug op een mooi succesvol competitie jaar. Dit jaar willen we inzetten op gezond sporten. Jullie hebben dat kunnen zien in de vorm van de broodjes. We begonnen met 25 broodjes op de eerste zaterdag. Broodje gezond en een Italiaans broodje. We bereidden dat uit naar 35, 45, 60-70 broodjes op een zaterdag en 30 broodjes op de zondag.
Het ging zelfs zover dat sommige teams die uit speelden eerder kwamen om broodjes mee te nemen voor een uit wedstrijd. Een compliment aan de smeerders van de broodjes maar daar valt niet tegen te smeren.

Deze tendens, gezond eten tijdens het sporten, willen we graag voortzetten.

We vragen bij deze dan ook aan de spelende teams: wie wil zich 1 ochtend tijdens de competitie met ons inzetten om iets gezonds op tafel te zetten. Welk team gaat deze uitdaging aan?

1 ochtend voor een gezonder aanbod binnen Weusthag. We horen graag wie daar een bijdrage aan wil leveren. Dan kunnen we het misschien ook tijdens toernooien aanbieden. Verras ons! Meldt je aan bij: e.knip@aveleijn.nl