x

Wat kunnen we voor je vinden?

Met nog twee maanden voor de boeg, loopt het jaar 2014 ten einde. Zoals op de website van TC ’t Weusthag is te lezen, zijn er voor het aanmelden en afmelden enkele regels statutair vastgesteld. De ledenadministratie zal

Met nog twee maanden voor de boeg, loopt het jaar 2014 ten einde. Zoals op de website van TC ’t Weusthag is te lezen, zijn er voor het aanmelden en afmelden enkele regels statutair vastgesteld. De ledenadministratie zal afmeldingen verwerken en daarvan krijg je een bevestigingsmail. Meldt je dan af voor de vastgestelde datum om extra kosten te besparen.

Voor de aanmeldingen van nieuwe leden zijn de activiteiten van de ledenadministratie deze laatste maanden van dit jaar anders. Een nieuw lid zal in 2015 worden aangemeld bij de bond en kan een spelerspasje dan in maart verwachten. De bond bedrukt in maart voor alle leden van de club in één run de pasjes, deze pasjes zullen dan in het clubhuis komen te liggen (achter de bar). Hiervan komt in maart een melding op de website en in de nieuwsbrief, je krijgt dan geen persoonlijk bericht.