x

Wat kunnen we voor je vinden?

Actie voor alle Achilles ’12 leden

Word zomerlid voor een zeer aantrekkelijke prijs

Herken je dat gevoel dat je na de eerste voetbaltraining van een nieuw seizoen helemaal kapot zit. Wil je dit voorkomen? Of ben jij iemand die in de zomermaanden ook graag sportiviteit en gezelligheid combineert? Lees dan snel verder!

Om je conditie ook in de zomermaanden op peil te houden biedt TC ’t Weusthag jou als Achilles ’12 lid de unieke mogelijkheid om voor slechts €45,- zomerlid te worden. Onbeperkt tennissen in de maanden juni, juli en augustus tussen het groen van het Weusthagpark. Zie jij jezelf al een fantastisch punt maken op onze verlichte all-weatherbanen? Of kijk je er al naar uit om na afloop van een uurtje sportief tennissen te proosten op een mooie overwinning op ons sfeervolle terras? Maak dan nu gebruik van deze speciale aanbieding:

  • Uniek voor Achilles ’12 leden
  • Je conditie op peil houden in de zomermaanden
  • Lidmaatschap van TC ’t Weusthag voor juni, juli en augustus voor slechts € 45,-
  • Onbeperkt tennissen
  • Online aanmelden voor deze actie

Zo werkt het!

Wil jij ook gebruik maken van de speciale aanbieding voor Achilles ’12 leden? Voor slechts 45 euro kun je in juni, juli en augustus onbeperkt tennissen. Vul hieronder jouw gegevens in en TC ’t Weusthag neemt automatisch contact met je op voor de registratie als zomerlid van TC ’t Weusthag.

Zowel jeugdleden als senioren van Achilles’12 kunnen gebruik maken van deze actie. Ben je jonger dan 18 jaar, vraag dan om toestemming van een volwassene en vul naast je eigen naam zijn of haar contactgegevens in.

“Ja, ik wil graag voor slechts €45,- zomerlid worden”

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere registratie van zomerlid ‘actie Achilles’12’. De betaling van je zomerlidmaatschap verloopt via een (mobiel) betaalverzoek.

Meer dan alleen zomerlid worden

Lees meer over onze lidmaatschapsmogelijkheden

Tennislessen

Interesse in tennislessen? Volg een proefles!

Over ons

Meer weten over onze vereniging? Je leest het hier!