x

Wat kunnen we voor je vinden?

In het weekend van 8 en 9 november 2014 worden de nieuwe speelsterktes voor 2015 bepaald. De nieuwe speelsterktes zijn vanaf dat weekend via http://www.knltb.nl te raadplegen. Lees verder…

In het weekend van 8 en 9 november 2014 worden de nieuwe speelsterktes voor 2015 bepaald. De nieuwe speelsterktes zijn vanaf dat weekend via www.knltb.nl te raadplegen. Wij als TC ’t Weusthag kunnen tot maandag 1 december 2014 een verzoek indienen voor speelsterktewijziging voor onze leden. Alleen aanvragen waarbij sprake is van aantoonbare voor of achteruitgang in speelsterkte worden in behandeling genomen. Je vindt alle redenen die in behandeling worden genomen op het aanvraagformulier speelsterktemutatie. Dit jaar zijn niet of verkeerd verwerkte resultaten in competitie of toernooien een vooraanstaande reden om een speelsterktemutatieverzoek in te dienen.

De nieuwe speelsterkte loopt van week 46 van dit jaar tot en met week 45 van 2015. De huidige ledenpas kan tot en met 31 maart 2015 worden gebruikt, tenzij het lidmaatschap voor die tijd is beëindigd. Voor vragen over de speelsterktebepaling en/of aanpassingen van het DSS kun je contact opnemen met de afdeling wedstrijdtennis via wedstrijdtennis@knltb.nl.