x

Wat kunnen we voor je vinden?

Vanaf 8 mei as is er elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur een tennis en/of nordic walking inloop voor volwassenen op ons tennispark ’t Weusthag aan de Van Alphenstraat in Hengelo (bij de vroegere ijsbaan). Lees verder…

Aan alle Weusthaggers, familieleden, buren en vrienden,

Vanaf 8 mei jl is er wekelijks op vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur de mogelijkheid voor de oudere jongeren om gezelligheid en sportiviteit te combineren. Iedereen is welkom om te tennissen, aan nordic walking mee te doen of gewoon een gezellige ochtend te hebben onder het genot van een kopje koffie/thee.

Onder leiding van onze lerares Marjolein Rörink kan er getennist worden. Hierbij zijn diverse aanpassingen mogelijk, bijv zachtere ballen of een kleiner veld. Rackets zijn beschikbaar. De eerste proeflessen hebben aangetoond dat de men zeer enthousiast is en dat er al heel snel vorderingen worden gemaakt.

Daarnaast is er de mogelijkheid om onder begeleiding van Don Oosterkamp van Nordic Sports te gaan nordic-walken. Begin en eindpunt is ons tennispark. Don is een gediplomeerd leraar en kent precies de mogelijkheden per individu en groep!

Voor beide activiteiten wordt per keer een bijdrage van euro 3,= p.p. gevraagd. Dit is uiteraard incl. een kopje koffie of theeen veel gezelligheid!

Je hoeft geen lid te zijn om toch aan deze sociale happening mee te kunnen doen.
Vertel het aan iedereen en we zien je graag op ons park!

Tot ziens op ons park,
Kiona en Erwin